Αποστολές


Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την αντίστοιχη εταιρεία ταχυμεταφορών (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία παράδοσης που καταχωρήθηκαν στη φόρμα δεν είναι σωστά, το www.relax-anatomic.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.


Για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε ACS Courier. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή. Το www.relax-anatomic.gr είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών.

 

Σε κάθε περίπτωση ο υπεύθυνος του www.relax-anatomic.gr θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.

Το www.relax-anatomic.gr θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

 

Παρακάτω είναι ο πίνακας με τις χρεώσεις και τον χρόνο παράδοσης:


 

Οι αποστολές παραγγελιών εντός Ελλάδας γίνονται δωρεάν, εφόσον η αξία της παραγγελίας είναι ίση ή υπερβαίνει το ποσό των 50€ (ευρώ). Στις παραγγελίες αξίας κάτω των 50€ (ευρώ) θα υπάρχει επιβάρυνση 3€ (ευρώ) ως έξοδα αποστολής.

 

 

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα